Skip to main content

Διαδικασία consulting σε αξονική και μαγνητική (συμβουλευτική σε προηγούμενες εξετάσεις που έγιναν αλλού). Πρόκειται για υπηρεσία που δε βρίσκει εύκολα κανείς στα διαγνωστικά κέντρα. Εξαιρετικός γιατρός με λεπτομερή δουλειά. Και πολύ καλός άνθρωπος.

Βαγγέλης Καλαποδάς

Σύγχρονο ιατρείο, όμορφος χώρος, αλλά το σπουδαιότερο όλων, πολύ εμπεριστατωμένος κ κατατοπιστικός ο Δρ. Σπυριδόπουλος, σου διαθέτει πάντα τον απαιτούμενο χρόνο για μια πλήρη και ολοκληρωμένη εξέταση.
Το προτείνω ανεπιφύλακτα!

Αλέξανδρος Λιναρδάτος

Έχω επισκεφθεί το ιατρείο αρκετές φορές και πάντα η εντύπωσή μου είναι όπως η αρχική: εξαιρετική! Ο κ. Σπυριδόπουλος είναι πάντα πολύ αναλυτικός και επεξηγηματικός στις διαγνώσεις του και δεν αφήνει να σου δημιουργούνται απορίες ή ασάφειες. Εξαιρετικός επιστήμονας και άνθρωπος. Μακάρι να ήταν όλοι οι γιατροί έτσι!!

Ζαχαρίας Λιανάς

Πάρα πολύ καλή αντιμετώπιση από έναν αξιόλογο επιστήμονα που αποτελεί διαφήμιση για τον κλάδο. Ο χώρος του ιατρείου φιλόξενος και ευρύχωρος σε σημείο με άριστη πρόσβαση. Η εμπειρία της επίσκεψης ήταν θετικότατη από όλες τις απόψεις!!

Άκης Μινόγλου

Πολύ όμορφος και ζεστός χώρος.
Ο γιατρός προσιτός και φιλικός με γονείς και παιδιά, αλλά το κυριότερο είναι πως είναι εξαιρετικός επαγγελματίας και εξηγεί τα πάντα, σε σημείο να φεύγεις χωρίς απορίες (πράγμα σπάνιο για ακτινολόγο).
Τον συστήνω ανεπιφύλακτα.

Σταύρος Φούρναρης

Ο κ. Σπυριδόπουλος είναι εξαιρετικός γιατρός ! Εύστοχος στην αξιολόγηση των ευρημάτων του και την διάγνωση, αναλυτικός και επεξηγηματικός, μας βοήθησε ιδιαίτερα. Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα!

Ελένη Κοροβέση

Excellent behaviour and medical professionalism-rationale
Surely would recommend it!

A. Antoniadis

Immensely welcoming environment
Sincere interest for the patients
Professionalism

C. Belegris

I visited the Echohealth office of Dr Spyridopoylos yesterday and I remained more than pleased. I discovered an ultrasound specialist of excellence, passionate with his work, who spent much more time than expected asking my medical history, and focused on my medical problem. The exam was performed in a pleasant environment, in which I was put at ease and I received my results right away. Highly recommended!

Eirini Roumbedaki

Πολύ φιλικός με τα παιδιά, πολύ προσιτός, σε ένα όμορφο ζεστό χώρο!

Κασιανή Χολή

Επισκεύθηκα το ιατρείο ως ενήλικας ασθενής. Το περιβάλλον είναι ευχάριστο και το ιατρείο άρτια εξοπλισμένο. Η επικοινωνία μου με το γιατρό υπήρξε άριστη. Με εξέτασε διεξοδικά με προσοχή, επεξηγώντας μου αναλυτικά τα ευρήματα. Μελέτησε το ιστορικό μου και με υπομονή και προθυμία με άκουσε και απάντησε στις απορίες μου. Έμεινα με την εντύπωση ενός άριστου επαγγελματία που εμπνέει ασφάλεια, αλλά και ενός προσιτού και ευγενικού γιατρού που αντιμετωπίζει τον ασθενή του ως άνθρωπο.  Επίσης με διευκόλυνε και ως προς το ραντεβού μας. Ευχαριστώ!

Βίκυ Αϊδίνη

Εξαιρετικός γιατρός, μου εξήγησε τα πάντα με υπομονή  και ευγένεια. Όταν παρέστη ανάγκη, άνοιξε το ιατρείο το Σάββατο. Τον ευχαριστώ ολόψυχα.

Ελένη Μπουλούκη

Εξαιρετικός επιστήμονας, με ήθος και κατάρτιση! Με υπομονή και χιούμορ κερδίζει παιδιά και γονείς! Ιατρείο σύγχρονο και πολύ φιλικό σε παιδιά!

Έλενα Κουρτελέση

During the summer I visited the Echohealth office and I had a breast ultrasound. I was impressed with the professionalism of Dr. Spyridopoulos and the nice setting of his medical office. I highly recommend him!

Despina Tsertikidou

Επισκέφτηκα κατόπιν σύστασης το ιατρείο υπερήχων Echohealth και τον γιατρό κ. Θέμη Σπυριδόπουλο για εξέταση πιθανής ιδραδενίτιδας. Άψογος χώρος, άμεση εξυπηρέτηση (και στη διαδικασία διευθέτησης ραντεβού), μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας. Η σφαιρική και σε βαθος  αντιμετώπιση του προβληματός μου σαν άνθρωπο και σαν ασθενή είναι αυτο που με κάνει να συνιστώ ανεπιφύλακτα το ιατρείο Echohealth και τον γιατρό κ. Θεμη Σπυριδόπουλο. Ευχαριστώ θερμά.

Χρήστος Καλκάνης

Τον κ. Σπυριδόπουλο τον έχουμε χρειαστεί αρκετες φορές εγώ και τα διδυμάκια μου. Πρόκειται για έναν άριστο επαγγελματία και σε ιατρικό αλλα και σε οργανωτικό επίπεδο. Σπάνια συναντάς τέτοια κατάρτιση. Ψύχραιμος, αλληλεπιδρά άψογα με τα μωρά, εξαιρετικός στις διαγνώσεις του, φιλικός και υπομονετικός με τους …αγχωμένους γονείς. Από την πρώτη στιγμή τον νιώθεις σαν να είναι δικός σου άνθρωπος. Το ιατρείο είναι λιτό και απέριττο…ένα στολίδι! Και το πιο σημαντικό είναι οτι οργανωνει έτσι τα ραντεβού του, ώστε να μην έχει χρειαστεί να περιμένουμε ποτε!

Χριστίνα Κωνσταντινίδου

Τον κύριο Σπυριδόπουλο τον επισκεφτήκαμε δύο φορές στο ιατρείο του για τους καθιερωμένους υπερήχους της μικρής μας κόρης. Ο επαγγελματισμός του αλλά και η ανθρώπινη συμπεριφορά του από την πρώτη φορά με κέρδισαν σαν μητέρα. Ο σύζυγός μου είναι γιατρός και είχε ακούσει τα καλύτερα λόγια για τον κύριο Σπυριδόπουλο και για την ικανότητά του στους υπερήχους των παιδιών και το διαπιστώσαμε από την πρώτη μας επίσκεψη στο ιατρείο του. Οπότε τη δεύτερη φορά πήγαμε χωρίς δεύτερη σκέψη και χωρίς άγχος. Ειλικρινά τον ευχαριστώ για όλα!

Μικαέλα Κοσμά

Μετά από επίσκεψη στο ιατρείο υπερήχων Echohealth, θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την άψογη εξυπηρέτηση από τον γιατρό, ο οποίος με υπομονή και επιμονή στην δουλειά του κατάφερε να μας κάνει να νιώσουμε άνετα. Ενώ είχε αποχωρήσει από το ιατρείο για το σπίτι του, λόγω του περασμένου της ώρας και ενώ δεν μας γνώριζε γιατί δεν τον είχαμε επισκεφθεί άλλη φορά, όταν του τηλεφωνήσαμε για ένα επείγον υπερηχογράφημα, επέστρεψε αμέσως για να εξετάσει το παιδί. Ο κ. Θέμης Σπυριδόπουλος είναι υπόδειγμα γιατρού και ανθρώπου.

Ήλια Χριστοδουλέα

Απλά εξαιρετικός!!!

Χριστίνα Ζιώγα

Πριν 3 μήνες χρειάστηκε να κάνουμε υπέρηχο στη μικρή μου κόρη.  Ψάχνοντας στο διαδίκτυο βρήκαμε τυχαία το ιατρείο του κ. Σπυριδόπουλου. Μείναμε άκρως ευχαριστημένοι απο την συμπεριφορά που τύχαμε, τόσο σε θέμα ευγένιας όσο και σε θέμα της διάγνωσης! Αν χρειαστούμε ξανά υπέρηχο για το παιδί,  ξέρουμε σε ποιον θα απευθυνθούμε! Σας ευχαριστούμε κ. Σπυριδόπουλε για την ποιότητά σας!

Κ. Δημόπουλος

Είχα την τύχη να γνωρίσω τον κ. Σπυριδόπουλο μέσω μιας κοινής μας φίλης. Ήρθε η στιγμή που χρειαστήκαμε ένα υπέρηχο νεφρών για τον ανιψιό μου και απευθυνθήκαμε στον Θέμη. Το ιατρείο του είναι ζεστό και όμορφο, υπάρχει άψογη εξυπηρέτηση, αλλά το κυριότερο είναι ότι μιλάς με έναν άριστο επαγγελματία, με ανθρώπινη προσέγγιση. Εξαιρετικός γιατρός, μας έλυσε το πρόβλημά μας! Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα.

Ευστράτιος Στράντζαλης

Γνωρίζω τον κ. Σπυριδόπουλο από το 2009 όταν διορίσθηκα σαν επιμελήτρια Β΄ στην ΩΡΛ κλινική του Παίδων Πεντέλης. Μέσα από την δουλειά του και την άψογη συνεργασία μας, διαπίστωσα την υψηλού επιπέδου επιστημονική του κατάρτιση, την εξειδίκευση και εμπειρία του στον παιδικό υπέρηχο. Δυστυχώς για το νοσοκομείο δεν παρέμεινε στο δυναμικό του, αλλά είναι σημαντικό ότι συνεχίζει να παρέχει τις εξειδικευμένες υπηρεσίες του στην Αθήνα.

Αναστασία Γούναρη

H μικρή μας έπρεπε να κάνει έναν υπέρηχο προ 9μήνου. H παιδίατρός μας πρότεινε τον κύριo Σπυριδόπουλο, που τον γνώριζε από το νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης. Τον είχα ακουστά ως έναν από τους καλύτερους για υπερήχους παίδων, μιας και είμαι και εγώ συνάδελφος, αλλά δεν είχε τύχει να τον γνωρίσω μέχρι που τον επισκεφτήκαμε στο ιατρείο του. Η κατάρτισή του, ο επαγγελματισμός του, η ανθρώπινη συμπεριφορά και η αστική ευγένειά του με εντυπωσίασαν. Τον ευχαριστούμε για όλα!

Κωνσταντίνος Κοσμάς

Θεωρώ ότι είμαστε τυχεροί που έχουμε στην Αθήνα ένα τόσο εξαιρετικό ακτινοδιαγνωστή. Θέμη να είσαι πάντα καλά και και σε ευχαριστώ για την 18μηνη κορούλα μου.

Δημήτρης Κουμπής

Ευχάριστο και υγιές περιβάλλον, ανθρώπινη αντιμετώπιση, επιστημονική αρτιότητα και ερευνητική κάλυψη, συνιστούν και προσδιορίζουν το ιατρείο υπερήχων του κ. Θεμιστοκλή Σπυριδόπουλου.
Τον ευχαριστούμε θερμά!

Δέσποινα Δάρρα

Επισκεφτήκαμε το γιατρό με το νεογέννητο γιό μας 2 εβδομάδων για ένα check up. Ο Δρ. Θ. Σπυριδόπουλος συνδυάζει τη γνώση και την πολύχρονη εμπειρία από το Παίδων Πεντέλης με τον σύγχρονο εξοπλισμό. Μετά από προσεκτική εξέταση και μελέτη του ιστορικού από δεδομένα εγκυμοσύνης σου μεταδίδει τη γνώση – είναι αρκετά παραστατικός χρησιμοποιώντας και σχήματα για να σου δώσει να καταλάβεις. Αυτό είναι ένα χάρισμα που λίγοι γιατροί το διαθέτουν, κάτι το οποίο είναι ιδιαίτερα σημαντικό για τον γονιό.

Γιάννης Παπανικολάου

Καθησυχαστικός και πολύ συζητήσιμος, με απίστευτα φιλική προσέγγιση στα παιδιά. Υπομονετικός με τις τυχόν γκρίνιες των βρεφών. Άψογη εξυπηρέτηση καθώς ήρθαμε από πολύ μακριά. Όμορφος χώρος που δεν θυμίζει παγερό ιατρείο, με χαλαρωτική γωνία για παιδάκια με παιχνίδια και παραμύθια. Και όλα αυτά με το κύρος ενός εξαίρετου επιστήμονα.

Βίκυ Κούτου

Ο ιατρός φέρθηκε επαγγελματικά εξηγώντας μας με λεπτομέρειες τα ευρήματα της εξέτασης. Ήταν ευγενικός και με υπομονή συζήτησε μαζί μας όλες τις απορίες μας και μας κατεύθυνε για τα επόμενα βήματα. Παράλληλα ήταν προσιτός στο παιδί, με χαμόγελο και πρόσχαρη συζήτηση. Ο χώρος ήταν άνετος, ευχάριστος ενώ υπήρχε ειδικά διαμορφωμένο δωμάτιο για απασχόληση των παιδιών με πλειάδα παιχνιδιών και παραμυθιών.

Ματθαίος Στυλιανού

Best of the best in Athens !!!
Be sure, be safe, be echo health !!!

Georgios Ayiomamitis

Εξαιρετικός και με μεγάλη εμπειρία στα παιδιά!!!!!

Δήμητρα Γιαννακάκου Ραζέλου

Άμεση και άψογη εξυπηρέτηση, από έναν επαγγελματία με μοναδική επιστημονική κατάρτηση!

Περικλής Καρατζάς

Ευχαριστούμε για την άψογη παροχή των ιατρικών υπηρεσιών σας, κατά την εξέταση ισχίου του μωρού μας! Πολύ θετική εντύπωση αποκομίσαμε και από το γεγονός ότι στο ιατρείο υπάρχει χώρος προσωπικός για θηλασμό ή/και περιποίηση νεογνού.

Φώτης Παλαμιδάκης

Μπροστά στο ενδεχόμενο ασθένειας του παιδιού μας όλοι οι γονείς αισθανόμαστε φόβο και άγχος. Ανάμεσα στις ευθύνες που έχουμε, είναι και η επιλογή του σωστού και εξειδικευμένου ιατρού. Είχα λοιπόν την τύχη να επισκεφτώ έναν ιατρό χαρισματικό, που συνδυάζει τις επιστημονικές γνώσεις με την ανθρώπινη ευαισθησία. Ο κ. Σπυριδόπουλος με ευγένεια, αλλά και δεινή επιστημονική εμπειρία ανέλαβε τον έλεγχο και των 2 παιδιών μου. Είναι ένας εξαιρετικός επιστήμονας, ο οποίος έχει επανδρώσει με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας το ιατρείο του. Τον προτείνω ανεπιφύλακτα και τον ευχαριστώ για την εύστοχη διάγνωση, αλλά και την άριστη συμπεριφορά του.

Δημήτρης Νασιγκόγκος

Είχα πάει πρόσφατα την κόρη μου για εξέταση σημαντική σχετικά με την ανάπτυξή της. Περιβάλλον ευχάριστο και ζεστό, μηχανήματα σύγχρονα και ο γιατρός ένας ΑΝΘΡΩΠΟΣ με όλη τη σημασία της λέξης, έτοιμος να σου εξηγήσει με υπομονή και όσο χρόνο θέλεις.

Παύλος Ρεμούνδος

Το πιο σημαντικό στο ιατρείο του Δρ. Σπυριδόπουλου είναι ο ποιοτικός χρόνος και η λεπτομερής εξέταση. Όλοι έχουμε βρεθεί να περιμένουμε 1 εώς και μιάμιση ώρα για μια διάγνωση τύπου fast-food ψεκάστε, σκουπίστε, τελειώσατε σε 5-10 λεπτά. Ειδικά στην Ελλάδα το γεγονός ότι οι γιατροί χωρίς να ξέρουν το ιστορικό σου και χωρίς να μελετήσουν παλιότερες εξετάσεις σου, προβαίνουν σε άμεσες ολιγόλεπτες διαγνώσεις, σου δίνει μια ξεκάθαρη εικόνα για την γενικότερη ποιότητα των παροχών υγείας. Στο ιατρείο του Δρ. Σπυριδόπουλου μπαίνεις στην ώρα σου με ραντεβού και βγαίνεις τρία τέταρτα μετά έχοντας πλήρη γνώση των δεδομένων. Μιλάμε για τα αυτονόητα που αποτελούν όμως εξαίρεση στην Ελλάδα.

Γιώτα Τσίτσα

τον κ. Σπυριδοπουλο μου τον σύστησε συγγενής μου παιδιατρος όταν χρειάστηκε να γίνουν κάποιοι υπερηχοι στα ισχία και τα γόνατα του γιου μου όταν ήταν 3 ετων. Επικοινωνήσαμε μαζί του και εξέτασε το μικρό στο Παιδων Πεντελης. Θυμάμαι πως μιλούσε και εξηγούσε τι κανει και τι βλέπει στην οθόνη…ο μικρος τον παρακολουθουσε χωρίς να φοβάται για την εξέταση. Στο τέλος με ενημέρωσε προσωπικά…και ήταν εύστοχος σε αυτά που μας είπε και μας συμβούλευσε. Όταν προ 6μηνου τον σύστησα σε ένα άλλο φιλικό ζευγάρι για το δικό τους παιδί, μάθαμε οτι πλέον εξετάζει στο δικό του ιατρείο. Είναι πάρα πολύ καλός γιατρός και κατανοητός….κυρίως όμως χαρισματικός στην προσέγγιση των παιδιών πριν και κατά τη διάρκεια του υπερήχου.

Κωνσταντίνος Σιδηροφάγης

Very responsive and knowledgeable.

Maria Founta

A very good and pleasant Doctor, in a new and well-equipped office, who put my small daughter immediately at ease during the ultrasound of her belly. The Doctor explained to her and us the ultrasound procedure, while the results of the exam were quickly available and thoroughly explained; altogether a good and child-friendly experience.

Tim van der Schriek

Επισκεφθήκαμε το ιατρείο του κ. Σπυριδόπουλου για να κάνουμε τον πρώτο υπερηχογραφικό έλεγχο στο νεογέννητο κοριτσάκι μας. Εντυπωσιαστήκαμε από το ιατρείο (μέχρι και χώρος αλλάγματος και ταΐσματος του μωρού υπάρχει) αλλά πάνω από όλα από την αναλυτική επεξήγηση και ανθρώπινη προσέγγιση του ιατρού. Σας ευχαριστούμε πολύ!!!

Στέφανος Κριεμάδης

O κ. Σπυριδόπουλος είναι εξαιρετικά αναλυτικός και εύστοχος στις διαγνώσεις του παιδοακτινολόγος. Τον γνωρίσαμε στο Παίδων Πεντέλης, όπου μας εντυπωσίασε επιπλέον και η ανθρώπινη προσέγγιση και ευγένεια που διαθέτει. Έκτοτε είναι ο ιατρός που εμπιστευόμαστε και επισκεπτόμαστε, στο ιατρείο του πλέον, τόσο για το παιδί μας όσο και για εμάς τους ενήλικες. Το ιατρείο του είναι ένας χώρος υψηλής αισθητικής, που κάνει την αναμονή ευχάριστη.

Άγγελος Αλευράς

Μετά απο προσωπική μου εμπειρία στο Παίδων Πεντέλης και αργότερα στο Echohealth εχω να παρατηρησω τα εξης: Φιλικό περιβάλλον Πάντα με χαμόγελο και καλή διάθεση. Άριστη εξυπηρέτηση. Αξιοπιστία στα αποτελέσματα των εξετάσεων, τα οποία προκύπτουν πάντα έγκυρα κι έγκαιρα. Σας ευχαριστώ πολύ κ Σπυριδόπουλε για τον επαγγελματισμό σας! Καλή συνέχεια στο έργο σας!!!!

Βασίλης Νάκος

Αξέχαστες θα μου μείνουν οι εφημερίες μας στο ΓΝΠΠ! Η πρώτη μας βοήθεια στα επείγοντα, οι Ακτινολόγοι, και ο Θέμης εκεί πάντα πρόθυμος και εύστοχος στις διαγνώσεις του να προσφέρει τις “εικόνες” του στους Χειρουργούς. Εύχομαι τα καλύτερα στο δικό σου πια ιατρείο και χαίρομαι πολύ που συνεργάστηκα με ανθρώπους σαν κι εσένα στο ΓΝ Παίδων Πεντέλης.

Eva Balla

Είναι πολύ σημαντικό και ειδικά όταν πρόκειται για θέματα υγείας να σε υποδέχονται με σοβαρότητα, αλλά και με χαμόγελο. Και είναι επίσης σημαντικό να μην επωμίζεσαι το ψυχολογικό της αναμονής! Ευχαριστώ τον κ.Σπυριδοπουλο για αυτο!Με εξυπηρετησε τοσο στο Παιδων Πεντελης οσο και στο ιατρειο του με το μολις ενος μηνων βρεφος μου!Τον ευχαριστώ πολύ!

Maria Doula

Αν και έχω πολύ σοβαρό πρόβλημα ο γιατρός με υπομονή έβγαλε το υπερηχο και μου εξήγησε ένα ένα τα βήματα που έκανε απαντώντας σε όλες τις ερωτήσεις μου.

Μαρία Παπαγκίκα

Ευχαριστούμε θερμά για την άψογη εξυπηρέτηση, την προσοχή και την λεπτομερή εξέταση που παρέχετε στα παιδιά μας!!

George Fasoulis

Γνώρισα τον κύριο Σπυριδόπουλο στο Παίδων Πεντέλης όπου χειρίστηκε μια έκτακτη κατάσταση του ανιψιού μου με εξαιρετική αποτελεσματικότητα,ταχύτητα και επιτυχία όσον αφορά την ιατρική πλευρά και με έναν φιλικό και πολύ ανθρώπινο τρόπο προσέγγισης που έκανε ένα παιδί που αρχικά φοβόταν οτιδήποτε είχε να κάνει με γιατρούς να εξοικειωθεί και να νοιώσει πολύ φιλικά και άνετα.
Όταν μετά από λίγο καιρό η μητέρα μου παρουσίασε ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας που απαιτούσε άμεσα αξονική τομογραφία,του τηλεφώνησα,χωρίς να ξέρω ότι ασχολείται και με ενηλίκους, για να μου πει την γνώμη του καθώς οι προβλέψεις άλλων γιατρών δεν ήταν ιδιαίτερα ευοίωνες.Μας κάλεσε αμέσως,έκανε την αξονική τομογραφία,διέγνωσε επακριβώς το πρόβλημα και προέβλεψε την αίσια έκβαση του θέματος,όπως και ακριβώς έγινε.
Όταν συνυπάρχει η πολύπλευρη και απόλυτη ιατρική επάρκεια με μια τόσο φιλική και ανθρώπινη προσέγγιση τόσο σε ανηλίκους όσο και σε ενηλίκους,όπως συμβαίνει με τον κύριο Σπυριδόπουλο,τότε αυτός είναι ένας ανυπέρβλητος και σπάνιος συνδυασμός.

 

Λουκία Σαλιβέρου

Γνωρίσαμε τον κύριο Σπυριδόπουλο στο Παίδων Πεντέλης. Είναι εξαιρετικός επιστήμονας και το σημαντικότερο σπουδαίος άνθρωπος. Μας βοήθησε πάρα πολύ σε μια σοβαρή περίπτωση της κόρης μας, ήταν πολύ αναλυτικός και εξυπηρετικός και εύστοχος στη διάγνωσή του.

Christina Konstantinidou

Εξαιρετικός! Με τεράστια υπομονή και ευρηματικότητα, κερδίζει και την συμπάθεια των παιδιών και την εκτίμηση των γονιών. Επαγγελματισμός και ευγένεια,σε ένα χώρο πολυ προσεγμένο, που σέβεται μικρούς και μεγάλους ασθενείς. Συγχαρητήρια! Εύχομαι να συνεχίσετε έτσι.

Σάντρα Μοσχοπούλου

O γιατρός ήταν επιμελητής στο Παίδων Πεντέλης. Tον γνωρίσαμε όταν είχαμε πάει σε εφημερία του νοσοκομείου. O τρόπος που μιλούσε το παιδί όταν το εξέταζε και η ενημέρωση που μας έκανε στη συνέχεια, παρά το γεγονός ότι ήταν εφημερία και 2 τα ξημερώματα, ήταν κάτι πρωτόγνωρο. Εφεξής είναι ο γιατρός που εμπιστευόμαστε όταν θέλουμε να κάνουμε υπέρηχο σε μικρό παιδί. Πλέον εξετάζει με υπερήχους βρέφη παιδιά αλλά και μεγάλους, σε συνθήκες που τις θέλουμε όλοι μας, στο ιατρείο του, στη Σπύρου Μερκούρη 56. Δεν έχει σύμβαση με ταμεια, αλλά είναι προσιτός για την ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχει…!!!!!!

John Didinis

Γράψτε για μας

    Όνομα (υποχρεωτικό)

    Email (υποχρεωτικό)

    Η γνώμη σας